Du er her:

Biersted Kirke er Grøn Kirke

Biersted Kirke er kommet på »Danmarkskortet over grønne kirker og kirkelige organisationer«, og har tilsluttet sig netværket af grønne kirker i Danmark.

En økumenisk arbejdsgruppe under Danske Kirkers Råd, bestående af repræsentanter fra flere forskellige kirkesamfund og kirkelige organisationer i Danmark, står bag projektet: »Grøn Kirke«.

Der er tre gode grunde til at menighedsrådet og personalegruppen i fællesskab har besluttet at engagere sig i projektet og i arbejdet med grøn omstilling i hverdagen: Respekt for Guds skaberværk, global retfærdighed og penge at spare.

Alle områder af kirkens funktioner søges inddraget i arbejdet: gudstjenesteliv, undervisning, diakoni, indkøb, bygninger, jord, energianvendelse, transport, affald osv. At være grøn kirke er en proces, der løbende skal overvejes og medtænkes i menighedsrådets og de ansattes arbejde.

Læs meget mere om projektet her: Grøn Kirke