MINI-konfirmand i Biersted foråret 2019

Nu går jeres barn i 3. klasse og har dermed mulighed for at deltage i et oplevelses- og undervisningsforløb hos Biersted Kirke. Dette kalder vi for MINI-konfirmand.
Børnene bliver gennem leg og undervisning præsenteret for kirken og nogle af de grundlæggende elementer i kristendommen. Det er intet krav, at børnene er medlem af Folkekirken.

MINI-konfirmandforløbet løber frauge 7 til uge 13 og afsluttes med en familiegudstjeneste i kirken søndag den 7. april kl. 10.15.

Nedenfor kan du tilmelde dit barn forløbet.
Alle oplysninger bliver opbevaret efter gældende regler og slettet fra vores database når forløbet er afsluttet.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte vores kirke- og kulturmedarbejder Nina Kjærsgaard på tlf. 30284699 eller mail nina@bierstedkirke.dk

TILMELDING TIL MINI-KONFIRMAND

Må kirken bruge fotos af barnet på hjememside, sogneblad mm?