Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Nedenfor er der en formular til indmeldelse til konfirmationsforberedelsen for skoleåret 2018/2019.

Tilmeldingen foregår via en sikker forbindelse, der lever op til de nye krav i forbindelse med den persondataforordning, der trådte i kraft 25. maj. 2018.
Oplysningerne bruger vi kun til at registrere tilmeldingen til konfirmandforberedelserne samt konfirmationen når den er sket.
Telefonnumre og mailadresser opbevares kun indtil konfirmaitonerne i foråret 2019.

Det er også muligt at udskrive en papirformular i højre side og aflevere/sende den til kirkekontoret.

Tilmelding senest 1. oktober 2018.
Det er vigtigt med hurtig tilmelding, da vi opretter en mailingliste til informationer omkring konfirmandundervisning, samt andre nyttige oplysninger i forbindelse med den forestående konfirmation.

Spørgsmål kan henvendes til sognepræst Sofie Gjørup Winkel eller kordegn/konfirmandmedhjælper Morten Andersen Krogh.

Må navnet på konfirmanden offentliggøres på ex. kirkens hjemmeside og i avisen?