Babysalmesang i Biersted Kirke – en stjernestund sammen med din baby!

Nyt hold begynder i uge 10 (6. marts)

For babyer op til ca.10 mdr. med deres mor, far eller en andennær voksen. Kom også gerne imens du venter dig, da musik ogbevægelse stimulerer dit barn allerede inden fødslen.
Vi starter med salmesang i kirken og efterfølgende er der mulighedfor snak og hygge i præstegården over en kop kaffe og enbid brød.
Onsdage kl. 10.00-12.00. – Vi starter i uge 10(6. marts) og fortætter frem til uge 22 (29. maj).

Tilmelding til Nina Kjærsgaard på mail nina@bierstedkirke.dkeller sms 30 28 46 99.

Babysalmesang

På babysalmesangsholdene danses, vugges, synges gamle og nutidige salmer, der lyttes og leges med rim og remser. Rekvisitter som ærteposer, klokkespil, sæbebobler, bolde og vifter bruges undervejs i undervisningsforløbet til at stimulere barnets sanser.

Der er noget ganske særligt over at opleve samværet omkring sangen sat i centrum samtidig med, at børn og forældre bliver fortrolige med kirkerummet. Det er inspirerende at arbejde med de klange, som rummet er med til at skabe og dejligt at mærke, hvordan forældre og babyer oplever dette sammen.

Nok så vigtigt er det at understrege, at babysalmesangen er en del af kirkens dåbsoplæring.

Spørgsmål og tilmelding til sognemedhjælper

Nina Kjærsgaard

Mail nina@bierstedkirke.dk eller