Du er her: 
søndag16jun2019

Pilgrimsvandring i Jammerbugt

søndag16jun2019 kl. 09:30 - 16:30

Trinitatis-vandring med pilgrimspræst Elisabeth Lidell.

Vandringen indledes med kort udsendelsesgudstjeneste i Lerup Kirke kl. 9.30 ved sognepræst John Kristensen. Der afsluttes med nadvergudstjeneste samme sted kl. ca. 15.30.

Vandringen og den afsluttende gudstjeneste ledes af pilgrimspræst Elisabeth Lidell.

Ved Lerup Kirke serveres en kop kaffe, inden vi vandrer mod syd og vest gennem Fosdal Plantage, der karakteriseres ved de overvældende mange bronzealderhøje. Vi passerer Korsbakken med en gruppe af gravhøje og kommer gennem den centrale den af plantagen med vekslende træbeplantning omkring den tidligere skov-planteskole, inden vi krydser Hjortdalvej og begiver os ud mod Rødland Hede. Her finder vi flotte oldtidsagre samt "den grå sten", der markere en større stensætning op mod endnu en gravhøj.
På en god plet sætter vi os og spiser vores medbragte madpakke, inden vi bevæger os tilbage gennem Lilledal med morænebakker på begge sider og siden følger vi stien øverst mod Lien, hvor vi kan nyde udsigten over det flade land ud mod havet. Til sidst en betagende vandring op gennem Fosdalen med klukkende kilder og frodig bevoksning, inden vi når tilbage til udgangspunktet ved Lerup Kirke.
Her serveres en kop kaffe inden den afsluttende nadvergudstjeneste.

Foruden frokosten bliver der flere mindre stop, hovr vi lytter til gode ord til eftertanke og oplæg til samtale. En lille del af turen vil foregå i stilhed for personlig refleksion.
Det er nødvendigt at være godt gående for at kunne være med, og det anbefales, at man ifører sig praktisk fodtøj og evt. medbringer vandrestav.
Husk desuden drikkevand, madpakke og evt. kasket/solhat. Vi forsøger at gå i rimeligt salmet flok, samtidig med, at vi respekterer hinanden evt. behov for stilhed.

Turen er på knap 11 kilometer.

Pilgrimsvandreing
- er for alle, der holder af at gå i naturen
- minder os om, at livet handler om at være på vej
- er en mulighed for at erfater nye dimensioner i det kristne fællesskab.

Enhver er velkommen til at være med, og deltagelse er gratis.
Spørgsmål/tilmelding til Benthe Kleon Jeppesen, tlf. 2144 3719, eller til Inger Øeby Pedersen, tlf. 9821 5121.