Samtalesalon

Samtale-salon er et helt nyt tiltag, for kvinder, ved Biersted Kirke.

En gruppe kvinder, har i fællesskab udviklet et koncept.
Det er for kvinder der er i alderen omkring 35 til 60 år der har fået mere tid til sig selv, fordi børnene ikke skal puttes, lektielæsning til efteruddannelse er stoppet, arbejdet kan overskues eller helt andre årsager der gør, at man har fået mere luft til at bruge tid på sig selv.

Konceptet er at mødes og fælles høre et kort oplæg om et defineret emne. Derefter deles man op i grupper, og begynder en SAMTALE om emnet. Da der ikke er noget facit og rigtigt svar, bestemmer gruppen selv hvilken retning samtalen skal gå i. Emnerne kan være med til at give et godt grin og selvindsigt, eller eftertænksomhed og refleksion, eller bare en god oplevelse med andre kvinder.

Allesamles efterfølgende til kaffe og mere hyggelig snak.

Samtale-salon bliver afholdt i Præstegården, Præstegårdsvej 65, Biersted kl. 19.00-21.30.
Se kalenderen på hjemmesiden for kommende datoer eller kirkes facebookside.

Har du spørgsmål til arrangementerne er du velkommen til at kontakte vores kirke- og kulturmedarbejder

Nina Kjærsgaard: nina@bierstedkirke.dk / 3028 4699