Dåben
Dåben markerer, at den døbte bliver optaget i den kristne kirke og bliver Guds barn. Indtil et barn er fyldt seks måneder, kan det blive navngivet i forbindelse med dåben. Store børn og voksne kan også blive døbt. Læs om dåben.

Bryllup
Kirkebryllup er både vielse og velsignelse af et par. Et par, som allerede er borgerligt viet kan fejre deres bryllup med en kirkelig velsignelse. Læs om vielse og kirkelig velsignelse.

Konfirmation
Konfirmation er en bekræftelse af dåben og forholdet mellem Gud og konfirmanden. Derfor skal man være døbt for at blive konfirmeret og deltage i konfirmationsforberedelse i kirken. Læs om konfirmation.

Begravelse og bisættelse
Kirkelig begravelse og bisættelse er afsked og forkyndelse af opstandelse, håb og trøst. Læs om begravelse og bisættelse.